Cestujte za zajímavými druhy s VerteTrekem

04.06.2013 20:22

Na portálu Vertebratus.cz jsme vytvořili nový prostor pro cestovatele a výletníky za zoologicky zajímavými lokalitami s názvem VerteTrek symbolizujícím cestu za obratlovci-Vertebraty. VerteTrek https://vertebratus.cz/vertetrek-cestovani) spojuje lidi se zájmem o přírodu, zoologii a obratlovce, kteří by se jinak v záplavě cestovatelských webů zaměřených na provařené památky vůbec nenašli.

 

Foto: Redakce časopisu Vertebratus



Těm, kteří raději než za památkami vyrazí za zvířaty, zpřístupňujeme možnost doporučování zajímavých lokalit, či upozorňování na nezajímavé lokality, nalezení společníků na cesty nebo plánování vlastní cesty podle doporučení jiných. Každému z nás se stalo, že vyrazil na lokalitu, která byla sice úžasná na mapě, ale ve skutečnosti byl výlet vlastně ztrátou času. Lepší než zkoušet neznámé lokality je, nechat si ty zajímavé doporučit od těch, kteří je už navštívili, a to rovnou spolu s přehledem druhů, které se na nich dají pozorovat.

VerteTrek je jako dobrý přítel, který nikoho nenechá ztrácet čas bloumáním po sterilní a nezajímavé krajině, ale ukáže nejkratší cestu přímo k těm největším krásám a zoologicky nejzajímavějších místům u nás i v zahraničí." K aktualitě přidávám i úvodní obrázek, který pro VerteTrek používáme. Text můžete samozřejmě i přizpůsobit tak aby lépe zapadal do Vašeho obsahu, na Facebook by např. stačila jen zmínka o VerteTreku s fotografií a linkem.

Redakce časopisu Vertebratus

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.